Príbeh, ako sa koktavá žena s rúškom vybrala do obchodu kúpiť horčicu…

Na stránke priznania žien sa prednedávnom objavil vtipný príbeh, kde žena opisuje svoju vtipnú a trápnu situáciu v obchode. Koktaví ľudia to majú v živote nie raz ťažké. O to ťažšie sa im komunikuje, keď majú na tvári rúška. Neznáma žena sa takto podelila o svoju vtipnú príhodu:

Koktaví ľudia a rúška? Vražedná kombinácia. Teda, nie žeby mi bolo rozumieť aj bez rúška, ale s ním? ?

Idem do obchodu, rúško nacapené na papuli. Nemohla som nájsť istú vec, tak som išla za predavačkou. „Prosím Vás, kde nájdem Ho Ho Ho….“ Chvíľka pauzy, kľud dievča, to dáš… „Ho Ho.“ Dupkám si s nohou ako taký retard, postoj chromej vrany po porážke a zase „Ho Ho…“

Predavačka už slzy v očiach, smiech na celú predajňu ? Pánko ide okolo, a hovorí: „Slečna hovno tu síce majú, ale nedráždite ich“. ??? Ja som chcela kúpiť jednu pos*atú horčicu a spravila som si s toho kolosálnu hanbu ?

To rúško má ale jedno plus. Viete, občas sa v strede vety zaseknem, huba otvorená dokorán, nevydávam žiadny zvuk, len stojím s otvorenou hubou, kývam hlavou (asi si myslím, že to zo mňa vypadne) do toho to moje slávne dupkanie nohou, no čistý film pre nemých ?Takto to aspoň nie je vidieť a ľudia si nemyslia, že mám záchvat. Nie neľutujem sa, už sú to roky praxe a výcviku ???

Ľudia, ktorí si vedia zo seba spraviť srandu sú tí najlepší na svete. Pokiaľ sa máte radi, taký aký ste, tak máte o šťastný život postarané 🙂 Pani z obchodu prajeme veľa šťastia pri ďalších nákupoch, teším sa keď bude nakupovať kokos alebo pizzu.